Schatgraven voor kinderen

Uitermate geschikt voor: Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar o.a. met kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest.
Op pad met een tablet en een metaaldetector. De opdracht: DE SCHAT VAN HET LUTTERZAND vinden.  Hoe dit in zijn werk gaat, wordt duidelijk zodra de tablet gestart is. De bedoeling is dat de kinderen aan de hand van deze informatie, op pad gaan. Maar niet voordat een band om het hoofd is omgedaan om de speurtocht als piraat te gaan beginnen.Langs de route zijn dertien paaltjes geplaatst, genummerd 1 t/m 13 en voorzien van een QR code (Quick Reading). Dat wordt soms wel even zoeken. Met de tablet worden de QR codes gescand. De kinderen moeten dan een vraag beantwoorden met behulp van meerkeuze antwoorden, waarna de kinderen op zoek gaan naar het volgende bordje voor een nieuwe vraag. Dit gaat zo door tot alle 13 vragen zijn beantwoord. Daarna, als alle vragen goed zijn, komt de Schatkaart in beeld en kan de schat gezocht worden met behulp van de metaaldetector. Het schatzoeken duurt ongeveer 1,5 uur.

Met de gevonden ‘schat’ weer terug wandelen naar Paviljoen Lutterzand, waar u de in bruikleen gegeven attributen kunt inleveren. Na het schatgraven kunt u nog genieten op ons terras, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.

Schatgraven zonder horeca:
Gezin € 19,50 (max. 5 pers.)
2 gezinnen € 27,50 (6 t/m 9 pers.)
Meer dan 2 gezinnen € 50,- (10 t/m 15 pers.)


Schatgraven met horeca (vanaf 4 pers.):
Een actief, natuurlijk, educatief en modern kinderfeestje, ….. All-inclusive?
Schatgraven met tablet en metaaldetector
Ranja / frietjes/smily’s / frituurmix / appelmoes / mayonaise
Schatkistijsje
Spelen in de speeltuin
Een deel van de buit

€ 11,00 per kind

Ranja met soesjes vooraf (€ 2,50 extra)