Het Lutterzand, de natuurparel van Twente

Paviljoen Lutterzand, een landelijk gelegen en moderne uitspanning/restaurant aan de rand van natuurgebied het Lutterzand.  Na een wandeling of fietstocht kunt u genieten op het terras, of wanneer het wat frisser is, binnen opwarmen bij de haard. Onze speeltuin voor de kinderen is vanaf het terras goed te zien. Een kop koffie of gezellig borrelen in één van onze sfeervolle ruimtes.  De uitgebreide menukaart, met huisgemaakte gerechten, biedt voor zowel lunch, diner als iets lekkers bij de borrel, ruime keus.

De Lutte en het Lutterzand liggen centraal, u bent binnen 15 tot 25 minuten bij ons restaurant, wanneer u uit de buurt van Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Nordhorn, Bad Bentheim, Gronau, Ochtrup, Ootmarsum, Losser, Deurningen, Tubbergen, Rossum of Weerselo komt. Voor groepen maken wij graag een programma op maat. Denk daarbij aan:

  • Trouwen in het Lutterzand, het JA-woord op een van onze buitenlocaties Erve Beverborg, Jan Wesselinkhoes of aan de oever van De Dinkel, met een bruiloft diner en een spetterend avondfeest.
  • Verjaardag of huwelijksjubileum met een drankje en een hapje.
  • Een personeelsfeest of bedrijfsuitje met een uitgebreid buffet of BBQ en verschillende activiteiten.

Voor een vergadering hebben wij bijzondere vergaderlocaties, met het Lutterzand als uitwaaimogelijkheid, geeft deze dag ongetwijfeld weer nieuwe inzichten.