Kinderen

Wat is er voor de kinderen in het Lutterzand te doen, kijk hieronder voor ideeën.
Wandelen met kinderen en op zoek naar insecten, tip, neem een potje mee, zodat de kinderen de dieren goed kunnen bekijken en daarna de diertjes weer loslaten in de natuur.

Fietsen met de kinderen en laat ze alle verschillende landschappen zien; heidevelden, berkenbos, jeneverbes struwelen, vliegdennen, zandverstuiving, de oever van de Dinkel met verschillende aardlagen (Lutterzand is een aardkundig monument).

Pootje baden in de Dinkel, spelen in het water en op zoek gaan naar waterdiertjes, neem dan een plastic emmertje mee.

Schatgraven in het Lutterzand tijdens de vakantie met het gezin of voor een kinderfeestje. Lees meer…

Spelen in de mooi ingerichte speeltuin. Bij ons bedrijf hebben we een mooie omheinde speeltuin, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Het geeft u als ouder of opa/oma heerlijk rust, buiten op ons panorama-terras. Mochten de weergoden ons in de steek laten er zijn verschillende kisten met speelgoed aanwezig, kleurplaten en speelkleden, zoals ganzenbord, twister en mens erger je niet

Uit eten met de kids. Naast onze ‘Kinder A la Carte kaart’ hebben we ook broodje hagelslag of jam, patatjes en natuurlijk onze eigen gebakken pannenkoeken. Als toetje kunt u o.a. kiezen voor onze leuke boskabouter.

Kinderen tijdens uw feest. Ook organiseren wij voor de kinderen tijdens een feest op aanvraag een springkussen, clown, schminken, schatgraven in het Lutterzand  e.d.

Voor kinderfeestjes zijn leuke arrangementjes te maken.
Voorbeeld:
Ranja
Patat met kroket / fricandel of frituurmix
Raketijsje
Spelen in de speeltuin

Prijs per kind € 7,50