Dagfeest arrangement diner

Ontvangst rond 15.00 uur koffie/thee met petit four. Terwijl u gezellig informeel aan de borrel zit, serveren wij rond 16.00 / 16.30 uur overheerlijke Spinning-plateau’s met brood en boter. Diverse koude hapjes en gerechtjes op een ronddraaiend plateau op tafel. Rond 17.30 uur gaat u aan tafel voor het hoofdgerecht. Varkenshaasmedaillon met naservies van boeuf bourgignon en zalmfilet geserveerd met diverse bijpassende garnituren en saus op tafel. Als dessert een coupe van 2 soorten ijs met warme kersen en chocoladesaus. Koffie/thee met bonbons ter afsluiting van het diner. Tegen 19.15 / 19.30 uur even tijd om op te frissen voor het avondfeest.

Koffie/thee met petit four
Borrelen gedurende de hele middag
Voorgerecht – Spinning plateau, brood/boter
17.30 uur hoofdgerecht met garnituren
Dessert als hierboven
Koffie/thee met bonbons

€ 64,50 p.p. all-inclusive