Bruidstaart

Bruidstaart ook wel trouwtaart genoemd, is de taart die traditioneel tijdens een bruiloft genuttigd wordt.

De mogelijkheden
Tegenwoordig zijn er vele varianten op de bruidstaart. Cup cakes met een top taart, cake-pops of een traditionele taart. Aangepast aan het thema, stijl, seizoen of een bepaalde kleur van uw trouwdag. Het kan allemaal. Wat de trend ook is, het moet een taart zijn wat bij u past.

Bruids-broodtaart als lunch
Bent u niet van het zoete, maar wilt u toch een bruidstaart; dan is een bruids-broodtaart de oplossing als trendy-lunch tijdens uw trouwdag. Verschillende lagen met verschillende smaken, dit alles natuurlijk in overleg met u.

Bruids-ijstaart als dessert
Wilt u geen traditionele bruidstaart, maar toch een bruidstaart? Dan stellen wij u de bruids-ijstaart voor. Deze kan van verschillende smaken ijs gemaakt worden. Het is natuurlijk een prachtige afsluiting van het diner.

Uitgebreide informatie en foto’s komen tijdens het gesprek voorbij.

bruids broodtaart lutterzand - trendy lunch bruids ijstaart lutterzandBruidstaart Lutterzand

Dus ook met bruidstaarten helpen wij u op de goede weg.

Wilt u de bruidstaart zelf maken of zelf regelen; Dit is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Geschiedenis
De bruidstaart is voor het eerst in Nederland in 1901 in Koninklijke kringen gezien, bij de bruiloft van Koningin Wilhelmina. Het duurde nog 50 jaar voor de bruidstaart ook was ingeburgerd.

De traditie
Traditie is dat na de huwelijksvoltrekking de bruidstaart door het kers verse bruidspaar samen wordt aangesneden. Vervolgens nemen de bruid en de bruidegom allebei het eerste stuk. Dit heeft bij menig bruiloft al voor heel wat leuke filmpjes gezorgd. De top laag wordt volgens de traditie niet aangesneden, maar door het bruidspaar ingevroren en op hun 1e trouwdag (papieren bruiloft) genuttigd. Wanneer het bruidspaar een kinderwens heeft en deze in vervulling is gegaan, bij de geboorte van hun eerst kind, kan deze taart ook genuttigd worden.

Pasen
Paasbrunch
1 & 2 april om 11.00 uur

Reserveer snel……

Klik op onderstaande link:
Stel uw vraag...
Restaurant Paviljoen

--

:

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

RESTAURANT Paviljoen Lutterzand

Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
T: 0541 - 55 13 86
E: info@lutterzand.nl

Renate en John Meijerink