Trouwen

Heeft u een ‪‎huwelijksaanzoek gehad of zelf een huwelijksaanzoek gedaan?

Dan zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Elk feest is uniek, ook uw trouwdag. In een romantische, landelijke omgeving de bruiloft vieren. deze wordt op maat gemaakt. Graag helpen wij bij het maken van een programma, het is tenslotte een bijzondere dag, daar nemen wij graag de tijd voor. Waar kunnen wij u bij helpen:

  • 3 bijzondere trouwlocaties, waar u elkaar het JA-woord kunt geven (officiële trouwlocaties) en op deze buitenlocaties kunt u ook aansluitend uw feest vieren.
  • Fotolocaties, veel prachtige plekjes op loopafstand waar u de meest romantische foto’s kunt maken.
  • Bruidstaart, eventueel met een glas bubbels…..
  • Lunch, landelijke picknick of de bruidsbroodtaart
  • Middagfeest, formeel of informeel, met theeleuterij, borrelplateau of tapas picknick aan lange picknickbanken.
  • Diner, spinning dinner, buffet, BBQ, Mediterraanse tapas tafel.
  • Avondfeest, van 10 tot 250 personen , zowel binnen als buiten.
  • Muziek, zoals een live band, akoestische formatie of swingende D.J.
  • Graag informeren wij u over overnachtings- mogelijkheden.

Trouwen

____________________________________________________________________

Bijzondere trouwlocaties

Drie bijzondere trouwlocaties/feestlocaties waar u elkaar het JA-woord kunt geven en aansluitend eventueel uw bruiloftsdag kunt houden. Trouwen in De Lutte, gemeente Losser. We beschikken over 3 locaties in een prachtige landelijke omgeving.

Lees meer>>

Aan de oever van de Dinkel – Trouwen aan het water

Aan elkaar trouw beloven aan de oever van de Dinkel, midden in het groen.
Op een heel bijzonder stukje Lutterzand, een plek 7 meter boven het riviertje De Dinkel, aan de steile en door Dinkelwater uitgesleten oeverwand, vind de ceremonie plaats. Een bijzondere ceremonie op een meer dan unieke en natuurlijke plek, wie wil dat niet nou niet?
Bij mindere weersomstandigheden is het uiteraard mogelijkheid de huwelijksvoltrekking binnen plaats te laten vinden in een van de andere locaties.

trouwen aan de oever van de dinkel

lutterzand trouwen aan de dinkel

Erve Beverborg – Trouwen in het bos

Een van onze bijzondere trouwlocaties is Erve Beverborg ligt aan de rand van natuurgebied Lutterzand. Verscholen in het groen, elkaar het ja-woord geven, is natuurlijk wel erg bijzonder.

Deze Saksische schuur in het landgoed Meuleman is omgetoverd tot een luxueuze locatie, en is van alle gemakken voorzien.

In deze landelijke omgeving aan de Dinkel kunt u op een sfeervolle wijze uw huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden.
Tevens zijn er na de huwelijksvoltrekking diverse mogelijkheden om in Erve Beverborg uw feest geheel of gedeeltelijk te vieren.

trouwen bij erve beverborg in de lutte, lutterzand

Fotoalbum Erve Beverborg

Jan Wesselink hoes – Trouwen in de natuur

Een romantisch plekje aan het water. Ook een bijzondere trouwlocatie in natuurgebied het Lutterzand.

Het Jan Wesselinkhoes is een authentiek Saksisch Los Hoes dat aan een klein beekje ligt, genaamd de Puntbeek.
De charme van het Jan Wesselinkhoes ligt in de authentieke en intieme sfeer en dat maakt een huwelijk tot een unieke gebeurtenis. Na de huwelijksvoltrekking kan het bruidspaar het Jan Wesselinkhoes benutten om met elkaar de bruidstaart aan te snijden of het glas te heffen.

trouwen bij Jan Wesselinkhoes in de lutte, lutterzand

Fotoalbum Jan Wesselinkhoes

____________________________________________________________________

Fotolocaties

Veel verschillende plekjes bij ons in de omgeving, om uw dag op de perfecte manier vast te leggen. Natuurlijk is het Lutterzand een prachtige fotolocatie, met op de achtergrond het riviertje de Dinkel of wat dacht u van een Saksisch los hoes bij ons in de buurt?

____________________________________________________________________

Bruidstaart

Bruidstaart aangepast aan uw smaak en thema met een glas bubbels of eventueel een andere invulling. Na het trouwen samen de prachtige bruidstaart aansnijden.

Lees meer>>

Bruidstaart ook wel trouwtaart genoemd, is de taart die traditioneel tijdens een bruiloft genuttigd wordt.

De mogelijkheden
Tegenwoordig zijn er vele varianten op de bruidstaart. Cup cakes met een top taart, cake-pops of een traditionele taart. Aangepast aan het thema, stijl, seizoen of een bepaalde kleur van uw trouwdag. Het kan allemaal. Wat de trend ook is, het moet een taart zijn wat bij u past.

Bruids-broodtaart als lunch
Bent u niet van het zoete, maar wilt u toch een bruidstaart; dan is een bruids-broodtaart de oplossing als trendy-lunch tijdens uw trouwdag. Verschillende lagen met verschillende smaken, dit alles natuurlijk in overleg met u.

Bruids-ijstaart als dessert
Wilt u geen traditionele bruidstaart, maar toch een bruidstaart? Dan stellen wij u de bruids-ijstaart voor. Deze kan van verschillende smaken ijs gemaakt worden. Het is natuurlijk een prachtige afsluiting van het diner.

Uitgebreide informatie en foto’s komen tijdens het gesprek voorbij.

bruids broodtaart lutterzand - trendy lunch bruids ijstaart lutterzandBruidstaart Lutterzand

Dus ook met bruidstaarten helpen wij u op de goede weg.

Wilt u de bruidstaart zelf maken of zelf regelen; Dit is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Geschiedenis
De bruidstaart is voor het eerst in Nederland in 1901 in Koninklijke kringen gezien, bij de bruiloft van Koningin Wilhelmina. Het duurde nog 50 jaar voor de bruidstaart ook was ingeburgerd.

De traditie
Is dat na de huwelijksvoltrekking de bruidstaart door het kers verse bruidspaar samen wordt aangesneden. Vervolgens nemen de bruid en de bruidegom allebei het eerste stuk, wat ze aan elkaar voeren. Dit heeft bij menig bruiloft al voor heel wat leuke filmpjes gezorgd. De top laag wordt volgens de traditie niet aangesneden, maar door het bruidspaar ingevroren en op hun 1e trouwdag (papieren bruiloft) genuttigd. Of , wanneer het bruidspaar een kinderwens heeft en deze in vervulling is gegaan, bij de geboorte van hun eerst kind, gegeten.

____________________________________________________________________

Aankleding, stijl, thema of seizoen

Het is mogelijk om uw trouwdag een persoonlijk tintje te geven. Hier zijn zeer veel mogelijkheden in. Een bepaalde kleur of misschien een seizoen, bijvoorbeeld herfst. Hieronder een paar leuke foto’s om inspiratie op te doen. Graag geven wij advies mogelijkheden voor het stylen van jullie mooiste dag.

Trouwen in de herfst Lutterzand Bruidstaart Trouwen in de herfst bruidsboeket LutterzandTrouwen in de herfst tafelaankleding Lutterzand

 

____________________________________________________________________

Lunchen tijdens uw huwelijk

Denkt u aan een prachtige bruids-broodtaart, picknicken op een van de buitenlocaties, informele broodjes lunch met vers belegde broodjes vanaf etagères of een rondje lunch.

 

Rondje Lunch Lutterzand

Een rondje lunch houdt in: U begint met een glas runderbouillon, vervolgens serveren we een ronddraaiend plateau met o.a. verschillende belegde brunchbroodjes, Thünbrood rolletje, fruitspiesje, vis of kip spiesje en een klein cocktailtje. Aansluitend wordt er nog een klein dessert geserveerd van kwark met rood fruit compote en cruesli.

 

 

 

_____________________________________________________

Middagfeest

Middagfeest op verschillende manieren in te vullen, formeel of informeel. Klik op de link hiernaast voor een aantal voorbeeld middagarrangementen. Lees Meer >>

____________________________________________________________________

Diner tijdens uw bruiloft

Diner aan tafel, spinning dinner, buffet, BBQ, (bv.in picknick-style) kortom diverse eetmogelijkheden

____________________________________________________________________

Avondbruiloft

Het avondfeest kunnen wij verzorgen voor groepen van 10 tot 250 personen. U kunt kiezen voor een all-inclusive arrangement of wij berekenen voor u de genuttigde consumpties. Ook hier hebben wij voor u een aantal arrangementen samengesteld. Uiteraard maken wij uw bruiloft op maat.  Lees Meer >>

____________________________________________________________________

Trouwvervoer

Huifkar, limousine, Old timer, hummer, elektrisch aangedreven groepsvervoer of misschien wel tandems. Er zijn vele manieren om uw gasten te vervoeren.

Bijvoorbeeld een Volkswagen T1 of T2 busje huren als trouwvervoer in Twente. Kijk op www.trouwenineentrouwauto.nl

T1 spijlbus huren bruiloft

____________________________________________________________________

Live-muziek

Diverse mogelijkheden van band tot akoestische muziek of een swingende  DJ.

____________________________________________________________________

Bijzondere activiteiten

Valkenier, een uil kan bijvoorbeeld de ringen aanvliegen , een cartoonist tekent uw daggasten in een onvergetelijke pose (leuk voor een origineel gastenboek), tafelgoochelaar.

____________________________________________________________________

Kosten trouwen

Wij kunnen u een duidelijk beeld geven wat trouwen gaat kosten, want we vinden het erg belangrijk dat u weet waar u precies aan toe bent.

U ziet, een heleboel om te regelen. Wij kunnen u daarbij helpen. Door de jaren heen hebben al veel bruidsparen bij ons hun JA-woord gegeven. Wij hebben een aantal voorbeeld dagarrangementen & avondarrangementen voor u uitgewerkt, om u een duidelijk beeld te geven betreffende de invulling en kosten.

____________________________________________________________________

Afspraak maken

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de trouwdag van uw leven in het Lutterzand beleven? Belt u ons dan voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dan kunnen wij, onder het genot van een kopje koffie of thee, samen met u, uw ideeën en wensen van papier vertalen in een prachtig feest.

Bel (0541-551386)  of mail (info@lutterzand.nl) voor een vrijblijvende bezichtiging van de diverse trouw- en feestlocaties (Trouwlocaties)

Trouwenjan wesselinkhoes huwelijksvoltrekkingbruidstaart lutterzand

trouwen_in_overijssel logo

 

 

Bent u geïnteresseerd, maak dan hieronder uw vrijblijvende afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Evt. Trouwdatum

Evt opmerking
Graag willen wij een vrijblijvende afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

 

 

 

Pasen
Paasbrunch
1 & 2 april om 11.00 uur

Reserveer snel……

Klik op onderstaande link:
Stel uw vraag...
Restaurant Paviljoen

--

:

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

RESTAURANT Paviljoen Lutterzand

Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
T: 0541 - 55 13 86
E: info@lutterzand.nl

Renate en John Meijerink