Erve Beverborg

Erve Beverborg  – Buitenlocatie

is een oude werktuigen schuur, die in 1999 is omgetoverd tot een sfeervolle en landelijke locatie in het Lutterzand. Door de unieke ligging,  aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Twente zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Op ca. 700 meter van Paviljoen Lutterzand ligt onze prachtige buitenlocatie.

Erve Beverborg, voor zakelijke bijeenkomsten

Door de privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een cursus, een presentatie, een community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel.

Vergaderen: De ruimte wordt naar uw wensen ingericht met een flip-over, beamer en scherm. Koffie, thee en ijswater staan voor u klaar tijdens de vergadering. Rond het middaguur zijn er verschillende mogelijkheden om op deze locatie de lunch te serveren. Het Lutterzand biedt de mogelijkheid om een wandeling te maken, zodat u daarna weer met frisse inzichten de vergadering kunt vervolgen.

Erve Beverborg als feestlocatie

Een intieme locatie om uw feest te vieren. Of het nu gaat om een trouwerij, verjaardag, doopfeest of een jubileum, Erve Beverborg heeft een passende gelegenheid tot ca. 50 personen en eventueel als buitenlocatie voor meer als 50 personen. Indien nodig uit te breiden door middel van een tent. Uiteraard kunnen we u hierover uitgebreid informeren.

Erve Beverborg voor uw huwelijksvoltrekking

Erve Beverborg is een van onze landelijke trouwlocaties. De gemeente Losser heeft deze locatie aangewezen waar huwelijken en partnerschapsregistratie kunnen worden voltrokken. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden. Hierdoor is elk huwelijksvoltrekking bijzonder…… Trouwen in het bos, bij een monumentale eik, trouwen aan het water, bij het riviertje de Dinkel of  ’s winters bij de houtkachel. u bepaald zelf waar u elkaar het JA-woord geeft.

 

In deze landelijke omgeving aan de Dinkel kunt u op een sfeervolle wijze uw bijeenkomst laten plaatsvinden.

De gehele catering zal door ons dan ook van A tot Z geregeld en verzorgd worden, inclusief bediening.

Denk qua mogelijkheden voor deze locatie aan:

Wilt u deze locatie bezichtigen, vul dan onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht
Graag willen wij de buitenlocatie Erve Beverborg bezichtigen.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Pasen
Paasbrunch
1 & 2 april om 11.00 uur

Reserveer snel……

Klik op onderstaande link:
Stel uw vraag...
Restaurant Paviljoen

--

:

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

RESTAURANT Paviljoen Lutterzand

Lutterzandweg 12
7587 LH De Lutte
T: 0541 - 55 13 86
E: info@lutterzand.nl

Renate en John Meijerink